Bewezen manieren om online inkomen te verdienen

Hieronder heb ik 11 BEWEZEN!  manieren weergegeven hoe jij online geld kan verdienen!

Ik heb ze zelf getest en daadwerkelijk ook geld mee verdiend en nog steeds!

Dus het zijn niet een van die vele websites of apps waarmee je of eerst moet betalen ofdat je je verdiensten uitgekeerd krijgt in cadeaubonnen of dat het uiteindelijk veel werk blijkt te zijn.

Ik heb echt websites en apps uitgezocht waarbij je met zo min mogelijk tijd en moeite betaald krijgt, waarbij je zelf niets hoeft te betalen. Die makkelijk uitbetalen, bijvoorbeeld via Paypal en waarbij je gewoon echt geld krijgt uitgekeerd in plaats van shoptegoeden of iets dergelijks.

Nummer 1 tot en met 4 leveren mij het meeste geld op. Nummer 5 tot en met 11 leveren minder geld op per inspanning.

Mijn top 10 in volgorde van favoriet!

1. Beautyproducten verkopen met winstmarge en commissie

Dit is absoluut mijn nummer 1 die mij tot nu toe het meeste geld heeft opgebracht.

Als jij interesse hebt in beauty & make-up, dan is dit echt wat voor jou! Word brand ambassador voor een bekend beautymerk en verdien geld door de producten te promoten. Momenteel ben ik brand ambassador bij 2 beautymerken. Dit levert mij maandelijks een mooi parttime inkomen op. Lees er hier meer over.
Voordeel: goed geld verdienen. Nadeel: kost tijd om het op te zetten.
Opstartkosten: geen. Geen voorraad nodig.

2. Een webshop (wel met goede SEO) opzetten

Producten verkopen met winstmarge via je website met bewezen strategie. Heb je eenmaal je website opgezet met de strategie die ik heb beschreven krijg je automatisch bestellingen binnen. Dit kost je wel veel tijd om dit op te zetten maar uiteindelijk levert het wel elke dag mooi bestellingen op. Je hoeft zelf geen producten thuis te hebben om dit te verkopen. Je kan je registreren via bijvoorbeeld dit bedrijf waar je beauty en skincare producten kan verkopen. Hoe ik de webshop heb opgezet zodat hij gevonden wordt in Google/het meeste oplevert, lees je hier.
Voordeel: goed geld verdienen. Nadeel: kost tijd om het op te zetten.
Opstartkosten: geen
Kosten voor registreren van een domeinnaam en hosting: ca. 30 Euro per jaar.

Aanvragen van een domeinnaam kan hier .

3. Forex

Geld verdienen op de forexmarkt.
Voordeel: Op de forex markt kan je eigenlijk het meeste geld verdienen én je betaalt enkel vermogensbelasting, dus financieel aantrekkelijker. Nadeel: het kost veel tijd om dit te leren. Minimaal half jaar tot 1 jaar om het echt goed onder de knie te krijgen.

4. SimCash

Verdien ca. 5 Euro per dag passief inkomen.
Geld verdienen door jou ongebruikte sms te verkopen. Dit gaat vanzelf. Alleen even instellen en je verdient automatisch. Let op je abonnement moet wel onbeperkt sms hebben en het kan alleen voor Android.

Download het via je mobiel hier:  simcash.io?r=JKWVA

Mijn referral code JKWVA invullen om meer geld te verdienen.

let op!! je hoeft geen toegang te geven tot je email.
klik op Add countries
let op!!! Alleen EU landen toevoegen. niet schuiven met de meter. Op confirm klikken. Klik daarna op Active

Je kan op sim klikken en op no limits drukken dan krijg je meer sms in plaats van 200

En als je weg drukt van je app klik op ” keep working”, dan draait ie standaard. Dan kan je sneller verdienen.

Bij minimaal 6 euro kan je het laten overmaken naar je PayPal rekening. Voor elke transactie gaat er 1.50 euro af. Dus dan krijg je 4.50. je kan het ook opsparen aangezien je dan minder vaak de 1.50 transactiekosten betaald. Als je alle EU landen kiest heb je ongeveer 10 euro per dag aan inkomsten. Zonder er wat voor te hoeven doen. Dat is dus zo’n 300 euro per maand.

Plus iedereen die jij jouw referral link geeft krijg je 10% over hun winst. En 5% over je tweede lijn.

Voordeel: makkelijk geld verdienen, je hoeft alleen de app aan te laten staan. Passief inkomen.
Nadeel: je wordt soms ongewenst gebeld / krijgt onbekende sms’jes van onbekende nummers. Deze moet je dan negeren.
Opstartkosten: geen

5. Streetbees

Je beantwoordt vragen uit enquetes en krijgt 1 tot 7 euro per enquete betaald via PayPal.  Gebruik mijn verwijzingscode 6839XH . Klik hier om de app te downloaden.
Nadeel: je krijgt niet zoveel enquetes per dag dus de opbrengsten zijn minimaal. Voordeel: makkelijk geld verdienen, je hoeft slechts een paar antwoorden in te vullen.
Opstartkosten: geen

6. Attapol

Je beantwoordt vragen uit enquetes en krijgt 0,14ct tot 1 euro per enquete betaald via PayPal. Download de app hier.
Nadeel: je krijgt niet zoveel enquetes per dag dus de opbrengsten zijn minimaal. Voordeel: makkelijk geld verdienen, je hoeft slechts een paar antwoorden in te vullen.
Opstartkosten: geen

7. BeMyEye

Te downloaden via deze link . Je krijgt 3 euro per ingevulde enquete. Ben je in een Intratuin winkel, Jumbo winkel etcetera, dan vul je een paar vragen in via de app en je krijgt 3 euro per ingevulde vragenlijst. Uitbetaling via je Paypal e-mail adres. Nadeel: je moet dan wel echt in een winkel zijn. Voordeel: je krijgt relatief veel geld voor een paar vragen in te vullen. Registreer via deze link en gebruik code: 7ll5xlz  en ontvang meteen al 1 euro. Opstartkosten: geen

8. McMoney

Verdien geld door het ontvangen van sms-jes. Nadeel: je krijgt relatief weinig sms-jes. Voordeel: je hoeft er niets voor te doen, het gaat vanzelf. Nadeel: je verdient relatief weinig (0,05 per sms) en gaat niet snel. Minimale uitbetaling bij 5 euro. Te downloaden via je Playstore. Vul bij je registratie referral code A5B6RU92 in en je ontvang meteen zelf ook een bonus. Opstartkosten: geen

9. Google AdSense

Heb je een website, dan is dit een mooie manier om passief inkomen te verdienen. Voor elke keer dat een bezoeker van je website klikt op een advertentie krijg jij geld. Hoeveel dit is is zeer verschillend. Het ligt er ook aan hoeveel verkeer er op je website komt. Hoe meer verkeer hoe meer inkomsten.
Uitbetaling bij minimaal 70 Euro 1 keer per maand naar je bank door Google Publishing. Registreren via Google AdSense. Let op: klik niet op je eigen advertenties want bij 2 keer wordt je al levenslang geschorst om deel te kunnen nemen. Opstartkosten: geen

10. Serpclix

Je verdient geld voor elke keer als je een website bekijkt. 0,03 tot 0,05 cent per bekeken website.

Geen opstartkosten. Klik hier voor toegang en je te registreren. Je wordt begin van elke maand automatisch uitbetaald via je opgegeven Paypal adres.

11. Paid to read email

Krijg betaald om emails te lezen. Het verdient niet veel 0,02 per email maar geld is geld toch? 3 euro krijg je wel meteen als je je inschrijft en daarna 0,02 per ontvangen e-mail. Meer info: klik hier.

 

 

 

Bewezen manieren om online inkomen te verdienen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
error: Content is protected !!